Saltar apartados

Beques Fundació AXA

 

 

ACTA de la Reunió de la Comissió designada per a la selecció de l'Investigador Postdoctoral proposat per la UA per a concórrer a la Convocatòria 2016 de la Fundació AXA.

Descarregue el document en el següent enllaç

La investigadora que ha obtingut la puntuació més alta ha sigut Raquel Sánchez Romero, per la qual cosa serà proposada com a candidata a les beques de la Fundació AXA 2015-2016 per la Universitat d'Alacant.

 

 

 

La Universitat d'Alacant ha estat seleccionada per a presentar un candidat/a a la convocatòria de les beques de la Fundació AXA 2015-2016.

Les beques AXA contribueixen amb 130.000€ per al finançament de dos anys de contracte per a un investigador/a post-doctoral i per a cobrir les despeses de recerca associades.

Els requisits dels candidats/tes per a poder concórrer son:

  1. Haver obtingut el seu títol de doctor en els 5 anys anteriors al 14 de desembre de 2015 (data de tancament de la primera fase del procés de selecció).
  2. NO deuen gaudir d'un contracte fixe (...not be holding a permanent academic position...)

Els interessats han de presentar un projecte de recerca de ciència bàsica dedicada a una millor comprensió dels riscos globals (riscos mediambientals, riscos de la vida i riscos socioeconòmics). Per a més detalls veure l'APPLICATION GUIDELINES.

La preselecció del candidat/a de la UA per a ser considerat per la Fundació AXA, es realitzarà entre els interessats/des que remeten un correu electrònic a ogpi@ua.es abans del divendres 20 de novembre a les 14 hores amb l’interès de ser preseleccionats. En el correu han de figurar les dades de l'interessat/da: Nom, Correu electrònic, Data d'obtenció del títol de doctor i Departament de la UA en el qual desenvoluparà el projecte, així com el nom de l'Investigador que supervisarà al post-doctoral contractat.

El dilluns 23 de novembre s'elaborarà la llista amb els precandidats i se'ls comunicarà al seu correu electrònic que, abans del divendres 27 de novembre a les 14 hores hauran de presentar els originals a través del registre general de la UA, i còpia a través del correu electrònic ogpi@ua.es, dels següents documents:

  1. Sinopsi del projecte post-doctoral: 1,5 pàgines màxim (incloses referències).
  2. CV detallat del candidat: 2 pàgines màxim + ½ pàgina amb les publicacions més rellevants.
  3. Trajectòria investigadora: 1 pàgina màxim. Es detallarà: el tema de la tesi i la seua relació amb el projecte a presentar, justificació de la seua realització a la UA, objectius professionals del candidat i de quina manera el finançament de la Fundació AXA pot contribuir a la seua consecució.
  4. Breu trajectòria del supervisor amb un llistat de les 10 publicacions més rellevants del seu grup de recerca en els últims 3 anys: 1 pàgina màxim.

El procés de preselecció serà coordinat des del Vicerectorat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació. La comissió de selecció serà presidida pel Director del Secretariat d’Investigació i estarà formada per investigadors de la UA relacionats amb l'àrea de coneixement dels candidats.

El dimecres 3 de desembre la Comissió donarà a conèixer el nom del candidat. Confirmada la seua acceptació, serà registrat en la plataforma de gestió de les beques. Des de la Fundació AXA i a través d'aquesta plataforma, el candidat rebrà via email tota la informació necessària per a accedir al formulari de sol·licitud, del qual ja serà l'únic responsable. Se li sol·licitaran els documents relatius a la seua proposta (en aquesta primera fase serà una proposta reduïda) en línia amb allò sol·licitat per a la seua preselecció (documents 1, 2 i 3). El termini de presentació de la proposta reduïda serà fins al dilluns 14 de desembre (12h CET time).

En una segona fase, i de ser seleccionat, rebrà el 23 de febrer de 2016 un comunicat des de la Fundació AXA instant-li a presentar una proposta completa no més tard del 21 de març de 2016.

 

Per a més informació poden posar-se en contacte amb l'OGPI (ogpi@ua.es).

Oficina de Gestió de Projectes Internacionals OGPI


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3801/3802/1288

Fax: (+34) 96 590 3803

Des de 2002 recolzant als investigadors de la UA en la captació i gestió fons europeus per a la investigació

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464